woensdag, 8 augustus 2012

Honkballers HCAW ook komend jaar hoofdklasser

Ploeg stelt klassebehoud zeker met 3 zeges

BUSSUM - Mr.Cocker HCAW speelt ook volgend jaar hoofdklasse. De Bussumse honkballers stelden afgelopen weekend klassebehoud zeker door de nummer laatst Sparta/Feyenoord 3 keer te verslaan.
Vlak voor het weekend werd het 2-1, zaterdag (3-7) en zondag (5-0) waren de Bussumers eveneens te sterk. Zondag zette vooral werper Jeffrey Kreisel de toon.
HCAW had zowel zaterdag als zondag geen enkel probleem met het spel van de nog puntloze Rotterdammers. Met gemak pakte de ploeg punt na punt en waren de zeges al snel zeker. Door de zeges van afgelopen weekend en de zege op ADO Lakers een week geleden, heeft HCAW acht punten. Een aantal dat Sparta/Feyenoord niet meer kan inhalen. HCAW speelt nog 3 duels, komend weekend tegen UVV.
HCAW weet al dus een week voor het slot van het honkbaljaar dat het ook komend jaar hoofdklasse speelt. Daarmee hebben de honkballers een overwegend goed jaar achter de rug. Enkele keren werd er wel fors verloren, maar over het algemeen deed de ploeg wat het voor de start van het jaar opgedragen kreeg: klassebehoud zeker stellen. HCAW werkt de komende jaren met een sterk verjongde ploeg aan een betere toekomst. De club hoopt binnenkort weer terug te komen aan de Nederlandse top. Over twee jaar verwacht de ploeg voor het eerst te oogsten met deze groep honkballers en weer eens mee te doen aan de play-offs.