VAN ONZE MEDEWERKER
vrijdag, 12 augustus 2011

HCAW totaal kansloos bij Sparta/Feyenoord

HiLVERSUM-De play-down had voor Mr.Cocker HCAW niet veel slechter kunnen beginnen. Een hopeloze prestatie zowel aan slag als door de werpers resulteerde in een 7-1-nederlaag bij Sparta/Feyenoord.
Samen met UVV, ADO (hun duel werd door de regen afgelast) en Sparta/Feyenoord strijd HCAW om de laatste plaats te ontlopen. Snel zekerheid over een langer verblijf in de hoofdklasse lijkt de Bussumer equipe niet te krijgen. In Rotterdam beloofde het in de eerste inning nog wat te worden. Een vrije loop, geraakt werper en een honkslag van Dirimo Chavez zorgde voor drie bezette honken. Het leverde slechts één punt op door een klap van Juan Gonza-lez. Een paar minuten later was de voorsprong al verdwenen. Kevin Roovers had bepaald zijn dag niet en kreeg in drie innings liefst acht honkslagen om zijn oren. Dennis Burgersdijk begon niet veel beter, waardoor het na vier innings al 7-1 was voor Sparta/Feyenoord. Daarna herstelde de werper zich enigszins met zes keer drie slag, maar de schade was al aangericht.
De slagploeg van HCAW kon eveneens niet imponeren. Alleen de Venezolaan Chavez voldeed nog aan de verwachtingen met drie hits, zijn teamgenoten bleven daar mijlenver bij achter. Adrian Anthony vond een verdwaalde honkslag, maar daar bleef het bij voor wat betreft de Bussumse formatie. In het weekend wachten nog twee ontmoetingen voor HCAW met Sparta/ Feyenoord. Morgen in de Gooise vallei; zondag in Rotterdam.
Werpcijfers Sparta/Feyenoord: (2 werper) 9 inn. 8-3-4-1. HCAW: Kevin Roovers 3 inn. 0-2-8-0, Dennis Burgersdijk 5 inn. 6-0-4-0.