woensdag, 3 augustus 2011

HCAW maakt zich op voor Play-Down

Team kan nog zesde plaats pakken

BUSSUM - Nu de honkballers van Mr.Cocker HCAW zijn uitgeschakeld voor de Kampioenspoule maken ze zich op voor de Play-Down. Aan het begin van de week werd het inhaalduel met UVV met 3-1 gewonnen.
Dit weekeinde werden twee van de drie ontmoetingen met hekkensluiter ADO in winst omgezet. Zowel donderdag (1-8) als zaterdag (8-0) werd de ploeg uit Den Haag eenvoudig opzij gezet, zondag trokken de Bussumers aan het kortste eind: 6-4.
Inmiddels is zeker dat Mr.Cocker HCAW het in de Play-Down moet opnemen tegen UVV, Sparta/Fey-enoord en ADO, alleen de volgorde van de tegenstanders wordt volgende week pas definitief. Op dit moment bezet Mr.Cocker HCAW de zevende plaats op de ranglijst maar met nog vier wedstrijden voor de boeg kan nog een plaats geklommen worden. Op dit moment staat Sparta/Feyenoord op de zesde plaats. De Rotterdammers hebben momenteel twee punten meer dan de ploeg van Ronald Jaarsma en Roy Berrevoets, wel hebben de Rotterdammers één wedstrijd minder gespeeld.
De achterstand van twee punten kan volgende week nog worden goedgemaakt, volgend weekeinde staan Sparta/Feyenoord en Mr.Cocker HCAW namelijk drie keer tegenover elkaar. Zowel donderdag 4 augustus (19.45 uur) als zondag 7 augustus wordt er in Bussum gespeeld. Tussendoor ontmoeten beide teams elkaar op zaterdag 6 augustus in Bussum. Beide wedstrijden in het weekeinde beginnen om 14.00 uur. Voor het zover is staat er voor de Bussumse formatie eerst nog een inhaalduel op het programma.
Dinsdagavond 2 augustus speelt Mr.Cocker HCAW in Haarlem tegen Corendon Kinheim (aanvang tl9.45 uur).